Lige nu 12.871 produkter


Om instrumentpriser.dk

 

Instrumentpriser.dk

Instrumentpriser.dk er en prisportal, hvor du kan finde de bedste priser på instrumenter fra de fleste danske musikbutikker. Hvad end du er på udkig efter guitar, bas, keyboard, klaver, trommer, trompet, violin, forstærker, DJ-udstyr eller et helt andet musikinstrument eller musikudstyr kan du med stor sandsynlighed finde det her på siden. Du finder alle de kendte mærker indenfor alle instrumenter og udstyr, bl. a. Fender, Gibson, Ibanez, Epiphone, Washburn, Yamaha, Gretsch, Pearl, Tama, Korg, Roland, Clavia, Moog, Akai, Boss, Marshall, JBL, Mackie, Behringer og mange, mange flere.

Instrumentpriser.dk er uafhængig af de musikbutikker den viser priser fra. Ingen forhandlere bliver favoriseret – heller ikke selvom de eventuelt annoncerer på siden - og du er således sikret de billigste priser.

Brug af siden

Søgning: Du kan vælge enten at klikke dig frem til de forskellige kategorier ved at bruge linkene øverst på siden eller på forsiden, eller du kan bruge fritekstsøgningen til højre for kategorierne i toppen.

Øvrige funktioner: I menuen til venstre finder du bl. a. nyheder og links til sidens musikbutikker og andre nyttige links.

Priser og produktinformationer

Instrumentpriser.dk henter dagligt priser fra de forskellige musikbutikkers hjemmesider. Vi er derfor afhængig af at butikkernes priser er korrekte, men kan ikke garantere rigtigheden heraf, ligesom vi ikke kan garantere, at produktnavn og eventuelle informationer er korrekte.
Alle priser på siden er inklusive moms med mindre andet er angivet.

Kontakt

Har du spørgsmål, idéer, ris, ros eller fundet fejl på siden kan du kontakte os her.

Facebook

Synes du om Instrumentpriser.dk? Meld dig ind i vores gruppe på Facebook og bliv opdateret, når der sker nyt på siden!


For forhandlere

Er du forhandler kan du annoncere med bannere på instrumentpriser.dk. Kontakt os per mail for flere informationer. Skriv venligst hvor på siden og i hvilken periode du vil annoncere hvis muligt.

Er du forhandler og endnu ikke har fået dit varesortiment på instrumentpriser.dk er du ligeledes velkommen til at kontakte os.

Du kan læse mere om annoncering her.

Se også vores partners site: Tøj til kvinder
Vin-guiden.dk


© Copyright Instrumentpriser 2011 | Kontakt | Om instrumentpriser | Sitemap | Annoncér på Instrumentpriser